Wednesday, 23 January 2013

chinese people wish ''maulidur rasul''


new entry at dawn . looks ! im not sleep today ! i dont know why ! mybe because i felt very excited making this blog kut . yes , making a simple looks , nice to see , and veryvery fast speed on the moderation ! jyeah ! i like it ..

sudah menjelang subuh ni , kalau nak ambil keputusan untuk tidur memang tak lah , mungkin pukul 1 petang pun tak akan bangun kut ! disebabkan itu , aku ambil keputusan untuk tidak lelapkan mata , walaupun setan dah sepakat bergayut2 di kelopak mata ni ,aku tetap melawan mereka sekor2.dalam pada masa yang sama solat subuh aku sah2 tak miss . bijak keputusan aku .

okay ! lets start our journey . the story begin when i open my facebook account , i get one mention from my chinese friends . he wish ''SALAM MAULIDUR RASUL 12 RABIUL AWAL 1434 HIJRAH,24 JANUARI 2013 n Buat semua rakan fb saya....''
i feel more surprise because chinese man wish like that to his muslim friend . im as his friend veryvery proud because have friend like that . so, as a muslim you have wishes like that ? btw,what is his reason ah ? adakah dia have done interested in the religion of islam ? if he interested ! i agree one hundred percent if he take the way . be my muslim partner * ohhh , ! i imagine now..kalau masih susah lagi nak percaya , nah aku kasi 'prove'


err,kan dah percaya .
as muslim , we must proud on his action , because he also remembered the ''maulidur rasul'' day . as a muslim also , we must to try harder to persuade him try to follow ''agama islam'' we no need to force , but slowly invite him with lenient action kay..here have another printscreen from someone ask him ' when he want to change his name to blablabla' just see the printscreen//

the prove of islamic we can see there kan ?



next , time to we as a muslim support him  !!  persuade him to 'jalan ALLAH' sesungguhnya kita sebagai orang islam cuba meramaikan lagi kelompok umat nabi muhammad terus ke jalan allah ! insyaallah !!*dont forget your subuh aaa..



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...